BLOG
Tarım Ağı
31 Mart 2018

Tarımda Önlem!

Tarım ağı, günümüzde her ekili arazinin ihtiyacı haline gelmektedir. Alanlarda tarım filesi kullanılmasının genel sebebi mahsul edilen ürünü çeşitli çevre etkenlerinden korumak ve zarar vermesini önlemek için ideal bir tercih olmaktadır.

Birbirinden farklı pek çok farklı özelliğe sahip bir tarım filesi çeşidini stoklarımızda kolaylıkla bulabileceğiniz gibi her alana uygun bir ağ filesi çeşidini de kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ürünlerimizin yapım aşamasında kimyasal madde kullanılmadığı gibi kullanmış olduğumuz malzemeler birinci sınıf malzeme olarak üretilmektedir. Yüksek mukavemetli Uv katkısı bulunduran ağ filesi çeşitlerimiz olumsuz hava koşullarından da hiçbir şekilde etkilenmemektedir.

Tarım filesi çeşitleri yalnızca tarım arazilerinde değil daha pek çok alanda kullanıma tabii tutulmaktadır.  Arazi alanlarında genel bir güvenlik önemli oluşturan tarım ağları, günümüzde artık her alanın ihtiyacı olmaktadır. Kullanılması gün geçtikçe zorunlu hale gelen tarım ağları, kullanım alanlarının artmasıyla birlikte çok popüler bir hale gelmektedir.

Tarım Filesi…

Gözenek boyutları değişik mm oranlarına sahip olan tarım ağları, istediğiniz gözenek açıklığı boyutuna göre de özel olarak tasarlanmaktadır. Uzun süreli kullanıma dayalı olarak üretilen file çeşitleri herhangi bir çevre etkeni dahilinde bir olumsuzluk ile sizleri karşı karşıya bırakmayacaktır.

Her tarım alanına uygun bir ağ çeşidi bulabileceğiniz gibi kaliteli hizmet ile de en çok tercih edilen tarım filesi markası olmayı da başarıyor.

Shield Safety Nets ekibi olarak sizlere vermiş olduğumuz her hizmette kaliteyi ön planda tutarak işinde güler yüzlü çalışanlarımızla 7/24 hizmetinizdeyiz. Online alışveriş sitemizin de bizlere ekstra olarak sağlamış olduğu yararla birlikte artık dilediğiniz ürüne sahip olmak çok daha kolay.

Tarım ağları hakkında bilgi sahibi olmak ve en yeni güncel ürünlerimize ulaşmak için linke tıklayarak ürünleri inceleyebileceğiniz gibi bizleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.