BLOG
SPOR AĞLARI
05 Ağustos 2018

SPOR YAPARKEN SAĞLIĞINIZDAN OLMAYIN!

Onlarca farklı spor ve aktivitede kullanılan spor ağları, çeşitli büyüklük ve şekillere göre gruplara ayrılıyor ve daha sayamadığımız bir sürü özellik ile ayırt ediliyor.

Voleybol, tenis, futbol ve hentbol gibi sporlar için özel olarak üretilen ve isteğiniz doğrultusunda farklı ölçü ve şekillerde kesilebilen bu ağları, sizin kullanımınıza sunmaktan büyük bir güven duyuyoruz.

Yıllardır varlığını sürdüren sporlar, beraberinde güvenlik ve dikkat gerektirdiği gibi şampiyonluk da getirebiliyor. Ancak can güvenliğinin hepsinden üstün gelmesi daha farklı önlem ve konsantrasyon gerektiriyor.

Spor ağı amaçlarından biri saha dışına kaçan topu tutmak olduğu gibi diğer bir amacı da kayak pistleri ve paintball alanlarında insan güvenliğini korumak amacıyla da kullanılır.

Spor ağları, spor haricindeki kullanım alanlarınız için de isteğiniz doğrultusunda boyutlandırılarak kullanımınıza sunulur. Ağlarımız yüksek mukavemetli %100 polyamid ve UV katkılı iplikten üretilmiştir. Güneş ışınlarına ve suya ekstra dayanıklı olduğu gibi aynı zamanda da uzun ömürlüdür.

Ağlarımız alev almaz özelliğe sahiptir ve soğuk-sıcak değişkenliği olan kapalı ya da açık alanlarda, zorlu şartlara da ekstra dayanıklıdır.

 

SPOR AĞI FİYATLARI

Spor ağı fiyatları günden güne değişiyor olsa da, hemen hemen aynı  oranlarda sabit kalabilmektedir.

Her ne kadar profesyonel bir sporcu olsanız da yaralanmaların önüne geçemeyeceğiniz kazalar olabilir ve bunları engellemenin başlıca önlemlerinden biri de spor ağları kategorisindeki ürünlerimizdir.

Tenis ağı ve spor ağları gibi ağlar, kullanım alanlarının neredeyse sınırsız oluşu sebebiyle çok sık üretilmeye başlanmıştır. Ancak bazı kimyasallar sebebiyle her görülen ağın alınmaması, müşterileri bilinçlendirmek amacıyla söylenmektedir. Ayrıca spor ağlarının kalitesi yapılan sporun ve maçın kalitesini de etkileyebilmektedir. Yetersiz malzemeden yapılmış ağlar, maçın gidişatını bozabildiği gibi ciddi yaralanmalara da sebep olabilmektedir.

Her alanda ve sporda kullanılan ağlarımıza göz atmak ve bilgi sahibi olmak için sitemizi inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.