BLOG
Merdiven Güvenlik Filesi
27 Nisan 2018

TEDBİRİNİZİ ALIN!

Merdiven güvenlik filesi, sizin ve çevrenizdeki insanları güvende tutarken sizin de kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Evinizde iş yerinizde ve güvenlik gerektiren her alanda, ayrıca yüksek ve çukur yerlere sahip yerlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Özellikle emekleme çağına gelen çocuklar için büyük tehlike arz eden merdivenler güvenlik filesi ile kapatıldığında, bebeğinizin geri adım atmasını sağlayacaktır. Okullarda ve çocukların çok fazla olduğu ortamlarda daha sık kullanılan merdiven güvenlik filesi, gözünüzün arkada kalmamasını sağlayacaktır.

İnşaat ve şantiyelerde de sık sık karşılaşabileceğiniz merdiven güvenlik filesi, iş ve işçi kazalarını da önlemektedir. Alınan her tedbir sizin için çok daha elverişli bir çalışma ortamı da kazandıracaktır.

Belirli bir yaşa gelmiş bireyler için de yüksek katlı merdivenler büyük bir tehlike taşımaktadır. Bir anlık dikkatsizlik sonucu oluşabilecek kazalar beraberinde size çok daha büyük sorunlar da çıkarabilmektedir.

MERDİVEN GÜVENLİK FİLESİ..

Bu tür olumsuz durumlarla karşı karşıya gelmemek için siz de gerekli tedbirleri almalı, güvenlik bir yaşam alanı oluşturmalısınız. Her aktivite alanında kullanılması önerilen merdiven güvenlik ağı çeşitleri sizin ve sevdiklerinizin ekstra güvenliği içindir.

Özellikle tadilat alanlarında karşılaşmış olduğumuz merdiven fileleri, tadilatın yapımı bittiği anda kaldırılarak size çok daha güvenilir bir ortam sunacaktır. Bu gibi fileler oyun parklarında veya lunaparklarda da kullanılabilmektedir. Kalabalığın olduğu her alanda kullanılması gereken merdiven koruma filesi artık günümüzün her alanının da ihtiyacı olmaktadır.

Dilediğiniz ölçülere sahip bir güvenlik filesine de sahip olabilirsiniz.

Merdiven güvenlik fileleri gibi file ve ağ çeşitlerine ulaşabileceğiniz satış noktaları da mevcuttur. Yapacağınız kısa bir araştırma sonucu ile alanınıza en uygun olacak en doğru file çeşidine de ulaşabilirsiniz.

En doğru seçimler için araştırmalarınızı filtreleyip, tamamen size uygun çeşitleri bulabilmeniz de mümkün.

Filelerinizde kimyasal madde bulunmamalıdır ve kanserojen maddeler içermemelidir. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığını korumaya çalışırken, bu gibi kimyasal şeyler ile sağlığınızı tehlikeye atmayınız.