BLOG
Kuş Koruma Ağı
13 Nisan 2018

KUŞLAR KABUSUNUZ OLMASIN!

Kuş koruma ağı özellikle açık tarım arazilerinde veya kuşların girmesini istemediğiniz tüm alanlarda kuş giriş çıkışını önleyebilen en güvenilir ağ çeşididir. Ekin biçim arazilerin elbette kimse kuş girmesini istemez. Bu sebeple kuş koruma filesi çeşitleri özellikle bu alanlarda tercih edilmektedir.

Açık arazilerin yanı sıra kapalı alanlarda da rahatlıkla kuş koruma ağını tercih edebilirsiniz. Çevrelemek istediğiniz alanın boyutuna uygun olarak doğru bir biçimde monte edildiğinde artık kendinizi istenmeyen kuşlardan koruyabilir, dilediğiniz gibi özgürce davranabilirsiniz.

Alınan üründe kalite her zaman ön sırada tutulmaktadır. Kuş güvenlik ağı çeşitleri, yalnızca ortalama sıcaklıklarda değil kötü hava şartlarında bile sizi yarı yolda bırakmaması gerekmektedir. Aksi takdirde sizi ek masraflara sokabilir, yeni bir ürün temin etmek zorunda kalabilirsiniz. En ihtiyaç duyulan anlarda bu tür olaylarla karşı karşıya kalmamak için ilk başta uzun ömürlü bir ürün almanızı tavsiye etmekteyiz. Kuş kadar hafif olan kuş koruma filelerimiz sizi hiçbir şekilde monte etme aşamasında da zorlamayacaktır.

Kuş Koruma Filesi...

Yüksek mukavemetli özel iplik çeşitlerinden üretilen kuş koruma filesi çeşitleri tüm hava koşullarına uygun özelliklere sahiptir. Kuş koruma ağı, kuşların içeriye girebilmesini önleyecek sıklıkta örülmektedir. Filenizin kuş boyutuna göre geniş aralıklara sahip olmasının elbette size hiçbir yararı olmayacaktır.  Ürünlerimizin tamamı dayanıklıdır.

Kuş filelerini alan kısıtlanmaksızın istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Aynı zamanda farklı renk seçeneklerine de sahiptir. Kuş filesinde gözenek açıklığı belirlenirken en küçük gözeneğe sahip file çeşidi her zaman ilk tercih olmalıdır. Aynı doğrultu üzerinde devam edersek elbette büyük bir kuş filesi içerisinden küçük kuşların rahatlıkla geçebileceğini düşünebileceğimiz gibi diğer canlıların da içeriye giriş veya çıkışını önleyemeyeceksiniz.

Kuş önleme filesi çeşitleri istenilen boy aralıklarında üretilmektedir. Göz çapı genişliği sizin için en ideal şekilde satışa sunulmaktadır. Yüksek sıcaklıklarda aşınmaz ve kopmaz özelliktedirler. İstenmeyen kuşlara karşı gerekli tedbiri aldıktan sonra çok daha huzurlu olacaksınız.